Tags Posts tagged with "ku askush të mos mbetet pas…"

Tag: ku askush të mos mbetet pas…

Speciale/ Gjithëpërfshirja në shkolla, ku askush të mos mbetet pas…

Nga Eglantina Alliaj Ata janë të gjithë fëmijë, me energjinë dhe çiltërsinë e tyre të bëjnë për vete. Ata janë të gjithë fëmijë, pavarësisht...