Tags Posts tagged with "kryeprokurori detyrohet të largojë familjen nga Shqipëria"

Tag: kryeprokurori detyrohet të largojë familjen nga Shqipëria

Kërcënohet Adriatik Llalla, kryeprokurori detyrohet të largojë familjen nga Shqipëria

Kryeprokurori i Republikës Adriatik Llalla është detyruar të largojë fëmijët dhe bashkëshorten shtatzënë nga Shqipëria në një vend aleat, pas kërcënimeve që ka marrë...