Tags Posts tagged with "Kriza politike/ OSBE: Po tentojmë në çdo formë të ketë bisedime"

Tag: Kriza politike/ OSBE: Po tentojmë në çdo formë të ketë bisedime

Kriza politike/ OSBE: Po tentojmë në çdo formë të ketë bisedime

Me sa duket mes opozitës dhe qeverisë ka ndërmjetësime për dialog. Këtë gjë e ka thënë nga Shkodra, ambasadori i OSBE Bern Borchartd. Pas...