Tags Posts tagged with "Kosovë-Fillon shkatërrimi i materialit zgjedhor të zgjedhjeve të parakohshme paralamentare"

Tag: Kosovë-Fillon shkatërrimi i materialit zgjedhor të zgjedhjeve të parakohshme paralamentare

Kosovë-Fillon shkatërrimi i materialit zgjedhor të zgjedhjeve të parakohshme paralamentare

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve ka filluar shkatërrimi i materialit zgjedhor të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që...