Tags Posts tagged with "Korriku"

Tag: Korriku

Korriku, muaji më i nxehtë në Tokë, që nga 1880. Ja...

Muaji korrik ishte më i nxehtë i matur në Tokë, që kur filluan regjistrimet më 1880, thanë shkencëtarët. Administrata Kombëtare Oqeanike dhe Atmosferike e SHBA-së,...