Tags Posts tagged with "Konflikti babë e bir/ Plagosja në Podgoricë"

Tag: Konflikti babë e bir/ Plagosja në Podgoricë

Konflikti babë e bir/ Plagosja në Podgoricë, plumbat e zunë në...

Në emisionin Autokton të gazetares Anila Ahmataj u trajtuan ngjarjet historike të vitit 1852.Krerët shqiptar të internuar pranë Sirisë dhe ndryshimet luftarake në brezat...