Tags Posts tagged with "Komuniteti shqiptar në Londër feston 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!"

Tag: Komuniteti shqiptar në Londër feston 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

Komuniteti shqiptar në Londër feston 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

Bashkimi bën fuqinë, moto e tri shoqatava së bashku, të cilat mblodhën krijmtarinë e tyre artistike dhe u bashkuan në një organizim unik për...