Tags Posts tagged with "Koka bën publik amanetin që deputeti i ndjerë Kadeli i la të birit në prag martese"

Tag: Koka bën publik amanetin që deputeti i ndjerë Kadeli i la të birit në prag martese

Koka bën publik amanetin që deputeti i ndjerë Kadeli i la...

Amanetin nuk e tret as dheu dhe kështu ka ndodhur dhe me amanetin e deputetit Gjovalin Kadeli për familjen e tij. “Mos ndryshoni datën e...