Tags Posts tagged with "Kjo është jeta jote. Nuk i përket askujt tjetri"

Tag: Kjo është jeta jote. Nuk i përket askujt tjetri

Kjo është jeta jote. Nuk i përket askujt tjetri, ndaj bëj...

Imagjinoje pak veten sikur je 90 vjeç duke pushuar në një karrige dhe duke menduar për jetën tënde. E krijove pak a shumë një...