Tags Posts tagged with "kjo është femra më e bukur  në botë! (FOTO)"

Tag: kjo është femra më e bukur  në botë! (FOTO)

Me shkencë dhe matematikë, kjo është femra më e bukur  në...

Shkencëtarët që përcaktojnë gruan më të bukur në planet sipas “Raportit të artë të standardeve të bukurisë”, kanë zgjedhur fytyrën e modeles së Victoria’s...