Tags Posts tagged with "Kina dhe Gjermania forcojnë marrëdhëniet dypalëshe. Ky zhvillim konfirmohet në takimin Xi Jinping – Olaf Scholtz."

Tag: Kina dhe Gjermania forcojnë marrëdhëniet dypalëshe. Ky zhvillim konfirmohet në takimin Xi Jinping – Olaf Scholtz.

Kina dhe Gjermania forcojnë marrëdhëniet dypalëshe. Ky zhvillim konfirmohet në takimin...

Nga Artur Nura   Sa më shumë që koplikohen zhvillimet globale dhe interesat antagoniste në rajone të ndryshme të globit, aq më shumë rëndësi merr roli...