Tags Posts tagged with "kandidate për ministre të Diasporës?"

Tag: kandidate për ministre të Diasporës?

Qeveria e re “Rama”/ Majlinda Bregu, kandidate për ministre të Diasporës?

    Me kritikat e ashpra që dje Rama i bëri Ministrisë së Jashtme dhe drejtuesve të saj, pritet që emrat e ministrave të jenë surprizë...