Tags Posts tagged with "“Kam rënë në dashuri me shefen"

Tag: “Kam rënë në dashuri me shefen

“Kam rënë në dashuri me shefen, kam dy fëmijë’, 38-vjeçarja tregon...

Një grua 38 vjeçare ka treguar se ka rënë në dashuri me shefen e saj dhe se në të njëjtën kohë është e martuar...