Tags Posts tagged with "ka hapur dyert e saj për të përkujtuar “Ditën e Tokës Palestineze”"

Tag: ka hapur dyert e saj për të përkujtuar “Ditën e Tokës Palestineze”

Ambasada e Shtetit të Palestinës në Shqipëri, ka hapur dyert e...

Për 3 orë, ambasadorë të vendeve të ndryshme, atashe, gazetarë, përfaqësues të besimit, jurist, vizituan mjediset e ambasadës dhe takuan ambasadoren Shkëlqesinë e saj,...