Tags Posts tagged with "Ju kujtohet ky fëmijë në foto? Ja si duket sot"

Tag: Ju kujtohet ky fëmijë në foto? Ja si duket sot

Ju kujtohet ky fëmijë në foto? Ja si duket sot

Vogëlushi nga Nigeria, i cili ishte 2 vjeç kur u bë kjo foto, u gjet i zhveshur dhe gati duke vdekur nga uria. Dhe...