Tags Posts tagged with "ju jeni…’ ?!”- Historia e ish të burgosurit që u takua pas 47 vitesh me bashkëshorten e tij italiane"

Tag: ju jeni…’ ?!”- Historia e ish të burgosurit që u takua pas 47 vitesh me bashkëshorten e tij italiane

“Në ‘91, në aeroportin e Bolonjës, një grua e vjetër në...

Kur merr me hy në Skuraj dhe e kapërcen përruen e Urdhazës, fillon ngjitja malore, nëpër kodrën që quhet e Lekbibajve. Kalon me radhë...