Tags Posts tagged with "Jonida Vokshi di ta mbajë një lidhje të qëndrueshme"

Tag: Jonida Vokshi di ta mbajë një lidhje të qëndrueshme

Jonida Vokshi di ta mbajë një lidhje të qëndrueshme

Jonida Vokshi në rubrikën foli në “Thumb” për marrëdhënien e saj me teatrin dhe disa detaje për komedinë e zezë, “Kujtesa e Ujit”, ku...