Tags Posts tagged with "“Jehona e Malësisë” bën një pritje te shkëlqyer per akademikun Profesor doktor Anton Kolë Berishaj dhe kryetarin e lidhjes Demokratike Shqipetare Nikollë Camaj"

Tag: “Jehona e Malësisë” bën një pritje te shkëlqyer per akademikun Profesor doktor Anton Kolë Berishaj dhe kryetarin e lidhjes Demokratike Shqipetare Nikollë Camaj

“Jehona e Malësisë” bën një pritje te shkëlqyer per akademikun Profesor...

Ne ket mbrembje te mirë organizuar ishin prezent edhe shume përfaqësues të shoqatave shqipetare ne Michigan dhe veprimetar të çeshtjes kombetare. Edhe nje her...