Tags Posts tagged with "jazëk ju qoftë po i çuat në parlament"

Tag: jazëk ju qoftë po i çuat në parlament

Rama: Mos votoni Dashin e Havasë dhe Vangjelin e bakllavasë, jazëk...

Gjatë fjalimit të tij përmbyllës në Vlorë, Edi Rama ka përfituar edhe njëherë nga rasti për t’i bërë thirrje votuesve që t’i japin timonin...