Tags Posts tagged with "janë vende më të lumtura për të jetuar – Dita Ndërkombëtare e Pyjeve"

Tag: janë vende më të lumtura për të jetuar – Dita Ndërkombëtare e Pyjeve

Qytetet më të gjelbra e të shëndetshme, janë vende më të...

FAO kërkon investime në pyjet urbane për të adresuar ndotjen, ndryshimet klimatike dhe mungesën e furnizimeve me ujë   23 mars 2018, Romë - Investimi në...