Tags Posts tagged with "Ja si duken sot pesënjakët që nëna kosovare i lindi para 20 vitesh (Foto)"

Tag: Ja si duken sot pesënjakët që nëna kosovare i lindi para 20 vitesh (Foto)

Ja si duken sot pesënjakët që nëna kosovare i lindi para...

Të gjithë i mbajnë mend 5 binjakët të cilët i lindi nëna kosovare para 20 vitesh Arjeta, Xheneta, Kushtrimi, Kastrioti dhe Kreshniku janë pesënjakët që...