Tags Posts tagged with "Ja lëndimet që ka marrë Cozman nga grushtat e Noizyt (FOTO)"

Tag: Ja lëndimet që ka marrë Cozman nga grushtat e Noizyt (FOTO)

Ja lëndimet që ka marrë Cozman nga grushtat e Noizyt (FOTO)

Që prej pasdites së djeshme, lajmi i përleshjes mes Cozman dhe Noizyt po vazhdon të jetë kryesori. Përderisa reperi nga Shqipëria përfundoi me plumb të...