Tags Posts tagged with "ja ‘fati’ i motrave Vjollca"

Tag: ja ‘fati’ i motrave Vjollca

Sezoni i ri televiziv, ja ‘fati’ i motrave Vjollca

Gjatë gjithë sezonit veror nuk kanë qenë të pakta shkrimet dhe zhurma mediatike që në sezonin e ri televiziv, me gjithë ndryshimet dhe lëvizjet...