Tags Posts tagged with "ja çfarë i kërkojnë AMA-s"

Tag: ja çfarë i kërkojnë AMA-s

Të gjitha televizionet bëhen bashkë kundër Klan, ja çfarë i kërkojnë...

  Televizionet në vend Report Tv, News 24, Top Channel, Vizion Plus, Ora HD dhe Ora News i janë drejtuar ditën e sotme Autoritetit të...