Tags Posts tagged with "ish-mësuesi që i bënë atentat flet nga Turqia: Pse dyshoj tek ajo"

Tag: ish-mësuesi që i bënë atentat flet nga Turqia: Pse dyshoj tek ajo

“M’u si palloi. Ta ngre drejtoreshën ta marr, ta bëj ta…”,...

  Mbrëmjen e 30 gushtit, Eljus Thartorit iu bë atentat nga ballkoni i banesës. 36-vjeçari ka marrë plagë në trup dhe për shkak të komplikacioneve,...