Tags Posts tagged with "Irini Qirjako: Po punoj për koncertin tim recital që do mbahet në Shkup"

Tag: Irini Qirjako: Po punoj për koncertin tim recital që do mbahet në Shkup

Intervista/ Irini Qirjako: Po punoj për koncertin tim recital që do...

E madhja Irini Qirjako  që mbetet e freskët dhe e bukur gjithmonë, por dhe shumë  e dashur për publikun,  ka pak kohë që ka...