Tags Posts tagged with "#Investigim"

Tag: #Investigim

Shqipëria dhe Kosova, “me tren” drejt tranzicionit të gjelbër. Pse nuk...

Autori Arlis Alikaj, raportoi nga Shqipëria. Autorja Jeta Selmonaj Muji, raportoi nga Kosova.   Rivitalizimi i hekurudhave në Shqipëri ka qenë një ëndërr e mbetur në sirtar...