Tags Posts tagged with "Indeksi: Kosova në krye të listës (RENDITJA)"

Tag: Indeksi: Kosova në krye të listës (RENDITJA)

Rrëzohet ‘miti’ i bujarisë! Shqiptarët ndër më ‘kurnacët’ në Evropë, Indeksi:...

Vetëm 23 % e shqiptarëve janë bujarë dhe të sjellshëm dhe zyrtarisht, sipas një raporti të fundit, jemi ndër më ‘kurnacët’ në Europë, ndonëse...