Tags Posts tagged with "i pamundur"

Tag: i pamundur

Shqiptarët kursejnë në qira, kusuri shkon për ushqime. Argëtimi, i pamundur

Shqipëria ka çmime më të lira se vendet e Bashkimit Europian veçanërisht për ushqimet, pijet, hotelet dhe restorantet, por kjo nuk do të thotë...