Tags Posts tagged with "I lumtur është ai që gjen guximin të braktisë atë që nuk mund të ndryshohet"

Tag: I lumtur është ai që gjen guximin të braktisë atë që nuk mund të ndryshohet

I lumtur është ai që gjen guximin të braktisë atë që...

Braktisja e njerëzve që nuk na duan, vendet që mbytin, situatat që lëndojnë dhe kujtimet që na bëjnë të qajmë, është një strategji efektive...