Tags Posts tagged with "I dha fund martesës me Elia Zaharian"

Tag: I dha fund martesës me Elia Zaharian

I dha fund martesës me Elia Zaharian, Princ Leka nuk fshihet...

Princ Leka dhe Elia Zaharia konfirmuan ndarjen e tyre rreth dy javë më parë, teksa treguan se kanë nisur ligjërish procedurat e divorcit për...