Tags Posts tagged with "Humbi nënën nga sëmundja e rëndë"

Tag: Humbi nënën nga sëmundja e rëndë

Humbi nënën nga sëmundja e rëndë, Anna Lika rishfaqet për herë...

Prej më shumë se një viti, Bjordi dhe Anna Lika janë ndër çiftet e “showbizz”-it tonë. Megjithatë, të dy kanë zgjedhur që këtë histori...