Tags Posts tagged with "Hoxhë Elvis Naçi: Ja si më futi në kurthë emisioni “Top Show” (Video)"

Tag: Hoxhë Elvis Naçi: Ja si më futi në kurthë emisioni “Top Show” (Video)

Hoxhë Elvis Naçi: Ja si më futi në kurthë emisioni “Top...

Emsioni Top Show i para disa diteve, ku I ftuar ishin hoxhallarët Omer Bajrami dhe Elvis Naci ka shkaktuar mjaft debate mes besimtareve myslimane...