Tags Posts tagged with "Historia dhe veprimtaria patriotike e Kapo Lamçe Dautaj dhe Veledin Dautaj në “Autokton”"

Tag: Historia dhe veprimtaria patriotike e Kapo Lamçe Dautaj dhe Veledin Dautaj në “Autokton”

Historia dhe veprimtaria patriotike e Kapo Lamçe Dautaj dhe Veledin Dautaj...

Në emisionin Autokton të autores Anila Ahmataj u trajtua historia dhe veprimtaria patriotike e Kapo Lamçe Dautaj dhe Veledin Dautaj. Pamja përrallore e këtij territori...