Tags Posts tagged with "HISTORIA/ Burg dhe skamje"

Tag: HISTORIA/ Burg dhe skamje

HISTORIA/ Burg dhe skamje, si u ‘pushkatua’ familja më e pasur...

Ndërsa luante me fëmijët e tjerë të lagjes përpara sheshit të Bashkisë në Durrës, Drita Tabaku dëgjon në altoparlant të buçasë emri i të...