Tags Posts tagged with "Histori Njerëzore/ Rrezikoi jetën e tij për David Beckham"

Tag: Histori Njerëzore/ Rrezikoi jetën e tij për David Beckham

Histori Njerëzore/ Rrezikoi jetën e tij për David Beckham, sot jeton...

Pasi mbeti pa asnjë kacidhe në xhep apo në llogarinë e tij bankare, për shkak të kolapsit që pësoi biznesi dhe martesa e tij,...