Tags Posts tagged with "histori marrëdhëniesh të ngushta shoqërore"

Tag: histori marrëdhëniesh të ngushta shoqërore

Gazetari: Kush janë gratë që Arta Marku u besoi drejtimin e...

Arta Marku u vendos si e përkohoshme në krye të prokurorisë së përgjithshme por po bën 6 muaj në detyrë dhe vendimet e saj...