Tags Posts tagged with "hetohet ish-drejtori i ALUIZNI-t në Elbasan (EMRI)"

Tag: hetohet ish-drejtori i ALUIZNI-t në Elbasan (EMRI)

“Falsifikoi vulat”, hetohet ish-drejtori i ALUIZNI-t në Elbasan (EMRI)

Ish-drejtori i ALUIZNI-t në Elbasan do të procedohet në gjendje të lirë, pasi akuzohet per falsifikim të vulave dhe stampave dhe shpërdoroi detyrën. Sipas policisë...