Tags Posts tagged with "HELMUT KOHL / Biri dhe babai i Gjermanisë së re"

Tag: HELMUT KOHL / Biri dhe babai i Gjermanisë së re

HELMUT KOHL / Biri dhe babai i Gjermanisë së re

Çdo gjë ishte “e përgatitur”, kur ai ishte i ri, për ta bërë Helmut Kohlin një profesionist të mirë të provincës gjermane. Në vend...