Tags Posts tagged with "Harry Bajraktari dhe Mark Gjonaj: Votoni Rekën për President"

Tag: Harry Bajraktari dhe Mark Gjonaj: Votoni Rekën për President

Harry Bajraktari dhe Mark Gjonaj: Votoni Rekën për President

Dy shqiptaro-amerikanë, njëri biznesmen e tjetri politikan, Harry Bajraktari dhe Mark Gjonaj, kanë shfaqur mbështetjen e tyre për kandidatin për President, Blerim Rekën. Në...