Tags Posts tagged with "Greqia në alarm: Jemi pranë luftës me Turqinë!"

Tag: Greqia në alarm: Jemi pranë luftës me Turqinë!

Greqia në alarm: Jemi pranë luftës me Turqinë!

Greqi dhe Turqia gjenden prej muajsh mes përplasjeve dhe konflikteve, ndërkohë që Ankaraja zyrtare ka njoftuar ditën e djeshme se do të mbajë disa...