Tags Posts tagged with "Gratë shqiptarë obeze më shumë se burrat"

Tag: Gratë shqiptarë obeze më shumë se burrat

Gratë shqiptarë obeze më shumë se burrat

Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të...