Tags Posts tagged with "Google e di gjithmonë ku jeni"

Tag: Google e di gjithmonë ku jeni

Google e di gjithmonë ku jeni, por ka një mënyrë si...

Nëse përdorni aplikacione të Google si Kërkimi ose Google Maps, gjiganti i teknologjisë amerikane mbledh dhe ruan të dhënat e vendndodhjes përmes sistemit GPS...