Tags Posts tagged with "Goditi trajnerin e Vllaznisë"

Tag: Goditi trajnerin e Vllaznisë

Goditi trajnerin e Vllaznisë, autori: E qëllova me grusht, nuk kisha...

Arrest me burg dha Gjykata e Shkodrës për 19-vjeçarin Nehat Fojleta dhe 21-vjeçarit Sehar Xhenje, të cilët sulmuan trajnerin e Vllaznisë, Ernest Gjoka disa...