Tags Posts tagged with "Gjuha shqipe e Diasporës"

Tag: Gjuha shqipe e Diasporës

Gjuha shqipe e Diasporës, festë në Selanik

Mbahet Seminari X i mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Greqi Nga Anila Kadija   Muaji Maj shënoi një bashkëpunim të shkëlqyer të mësuesve në Greqi. Dhe...