Tags Posts tagged with "gjesti që bëri Pendarovski"

Tag: gjesti që bëri Pendarovski

Shokët dhe shoqet e ngacmonin se ishte me sindromën “Down”, historia...

Një xhest i vogël, por me një vlerë të madhe humane. Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski ka shoqëruar për në shkollë një...