Tags Posts tagged with "Gazetari: Kush janë gratë që Arta Marku u besoi drejtimin e prokurorive kryesore"

Tag: Gazetari: Kush janë gratë që Arta Marku u besoi drejtimin e prokurorive kryesore

Gazetari: Kush janë gratë që Arta Marku u besoi drejtimin e...

Arta Marku u vendos si e përkohoshme në krye të prokurorisë së përgjithshme por po bën 6 muaj në detyrë dhe vendimet e saj...