Tags Posts tagged with "Fundi i Facebook? The Economist: Po pëson një transformim të thellë"

Tag: Fundi i Facebook? The Economist: Po pëson një transformim të thellë

Fundi i Facebook? The Economist: Po pëson një transformim të thellë,...

Facebook mbushi 20 vjeç dhe platforma ka mbetur një magnet për polemika dhe para, ashtu si në kohën kur u krijua, shkruan The Economist....