Tags Posts tagged with "fshihej në Tiranë pas krimit"

Tag: fshihej në Tiranë pas krimit

Pranga francezit të shumëkërkuar për vrasje, fshihej në Tiranë pas krimit,...

I akuzuar për tre vepra penale dhe i shumëkërkuar pas një vrasje që kishte kryer në vendlindjen e tij, kapet në Tiranë një shtetas...