Tags Posts tagged with "frikë për një krizë të re botërore në 2020"

Tag: frikë për një krizë të re botërore në 2020

Bien aksionet, frikë për një krizë të re botërore në 2020

Tregjet e aksioneve në Shtetet e Bashkuara dhe në Evropë ranë ndjeshëm të mërkurën pasi treguesit kryesorë ekonomikë sinjalizuan mundësi të qarta për një...